Køge Nord Station indvies

Dronefoto Køge Nord Station marts 2019

Så er det officielt. Fredag d. 31. maj indvies Køge Nord Station og Den nye bane København-Ringsted – Danmarks første højhastighedsbane.

Indvielsen foregår med hjælp fra H.K.H. Kronprins Frederik.og er kun for inviterede. Når den officielle indvielse er færdig tager Køge Kommune over på Køge Nord Station og markerer åbningen af byens nye station med en åbningsfest. Arrangementet starter kl. 14.00 og slutter kl. 16.00. Du kan læse mere om arrangementet på Køge Kommunes hjemmeside.

Gratis særtog

Efter den officielle indvielse er det også muligt for alle at prøve den nye bane mellem København og Ringsted. Der indsættes gratis særtog mellem København H og Ringsted Station. Alle tog stopper på Køge Nord Station.

Togene kører fra både København H og Ringsted Station kl. 13.40, 14.40 og 15.40. Se køreplanen.

Særtogene er gratis og kræver derfor ikke billet!